14 Mart 2010 Pazar

NEDEN KEDİ SEVGİSİ

Bir insanın kişinin duyguları ve vicdanı var mı, yokmu....?Merak ediyorsanız eğer hayvan sevgisini bir ölçmekte fayda vardır....


İŞTE BENİM DÜNYA TATLISI KEDİM BY TARÇIN





6 yorum:

üryan dedi ki...

kedinin yürüyüşündeki asalete hayranım.. bir de derler ki; kedi kendine yapılan her iyiliğin Allahtan olduğunu bilir, vesileye bu yüzden minnet duymazmış (nankör kedi denişinin sebebi buymuş)
güzel, inanılmaz güzel hayvanlar ama; çocukken üzerime atlayan bir kedi yüzünden, hala en korktuğum hayvandir desem inanırmmısınız..
hani birgün size misarif gelecek olsam; sanırım Tarçın ve ben farklı odalarda oturmak zorunda kalacağız..,,sevgilier..

ps.kızınıza da selamlar..

Betül İnce dedi ki...

Ben de bugün bizimkileri sayfama konuk etmiştim.

bilge dedi ki...

kedili evlere bile uğramazdımama şimdi iyiki oğlum eve getirmiş orfeyi diyorum birde köpeğimiz var şu an evin halini düşünün köpeğimin ismide duman evi ikisi duman ediyor sevgiler...

Adsız dedi ki...

Hayvanları ben de severim. Ya da sizin dediğiniz gibi sevdiğimi mi sanıyorum. Bilemiyorum. Evde hayvan beslemek zahmetli ve riskli bir uğraş olduğu için, hiç denemedim. Ancak, tek katlı ve bahçeli müstakil evlerimizde kedimiz, köpeğimiz, kümes hayvanlarımız ve kekliğimiz olmuştu. Ama doğrusunu söylemek gerekirse, köpeğin dışında diğer hayvanlara pek ilgi duymadım.

Bu güzel paylaşımınız için, size teşekkürlerimi sunarım.

Bloğuma yaptığınız bir yorumda müzik ile ilgili bir sorunuz vardı. Aklımda kaldığı kadarıyla hazır yoeum yazma ortamında iken açıklamak istiyorum.

Bir kere telif hakkını ödemeden internetten indirdiğimiz ve bloğumuzda kullandığımız her müzik parçasında sahibine haksızlık ettiğimizi itiraf ediyorum.

http://fileden.com adresindeki site müzik dosyalarını barındırın bir sitedir.

Sevdiğim ya da ibloğumda kullanacağım müzik parçasının mp3 uzantılı dosyasını bu siteye yüklüyorum. Daha sonra yüklenen müzik eserine bir html kodu veriyor, bu kodu kopyalayıp oradan aldıktan sonra, bloğuma eklediğim " Html ve java script" isimli gadget yerleşimin kod penceresini açıp bir "embed" player kodunun içine bu kodu gömüyorsun, kaydedip gadgetten ayrılıyorsun. Bloğunuz her tıklandığında bu müzik otomatik olarak çalmaya başlıyor.

Bu açıklama yeterli olmadıysa, sorunuza göre daha detaylı açıklama yapabilirim.

Allah'a emanet olun ve sağlıcakla kalın.

asmabahce dedi ki...

Çok tatlıııı, işyerinde bizimde bir kedimiz var:))

HÜRREM TAKI dedi ki...

ahhhh şu suratın güzelliğine bakkk yerim ben seni ısırırım yaaaa çokk güzelsin..ay kaptırdım kendimi tarçına:)) gelelim bizim yavrulara.canım daha öncekileri sahiplendirmekdik baıyoruz ama bunları sahiplendirmek zorundayız.çünkü bunların dışında bi 4 yavru daha var.baş edemeyiz ayrıca apartman ve mahalle zaten bıdı bıdı ediyo.bakalım internete verecem ilan umarım iyi birileri çıkar

DÜNYANIN AYAK İZLERİ


Blog Listem