30 Mayıs 2011 Pazartesi

LYS TARİH SORULARI İÇEREN KONULAR , ÖNEMLİ YERLERİ VE ÖZETLERİ

Lys Sosyal Bilimler (Tarih) bölümünden sınava girecek olanlar için hazırladığım özet bilgiyi paylaşmak istedim arkadaşlar. Mümkün olduğunca kısa ve öz, önemli konuları ve dönemleri  içeriyor. Ben bilgiayarda  yazı boyutunu çok büyük yaparak  çalışıyorum. Gözleri bir nebzede olsa daha az yoruyor. Ezbere dayalı konular olduğundan iki üç kez okumakta fayda var.  Koca kitapları devirmektense kısa ve öz bilgileri çalışmanın zaman açısındanda kazancını ve faydalı olacağını düşünerek paylaşıyorum bu özeti.
Aşağıda vermiş olduğum linkten indirebilirsiniz bu dosyayı.

LYS TARİH SORULARI İÇEREN KONULAR , ÖNEMLİ YERLERİ VE ÖZETLERİ

Download link:
http://www.mediafire.com/?86jdmd0l6i2cida

2 yorum:

GÜVEN SERİN dedi ki...

Teşekkürler ...

Ra55 dedi ki...

Merhabalar,

Hayatımıza yeni bir heyecan ve canlılık kazandıracak olan bu mübarek ay ve geceler; Yaratıcımıza, ailemize, çocuklarımıza ve tüm insanlığa karşı görev ve sorumluluklarımızın olduğunu bir kez daha bizlere hatırlatmakta, yanlış ve kusurlarımızdan dönmemize vesile olmaktadır. Bu mübarek zaman dilimini fırsat bilerek, Yüce Dinimizin bizden istediği; sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına gayret gösterelim.

Bu düşüncelerle Regaib Kandilimizi ve üç aylarımızı tebrik eder, birlilik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı, bütün İslam aleminin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim.

DÜNYANIN AYAK İZLERİ


Blog Listem