30 Nisan 2011 Cumartesi

TÜM ARKADAŞLARIMA YENİDEN MERHABA VE LYS SINAVLARI HAKKINDA


Yeniden Herkese, Tüm Arkadaşlarıma  Merhaba..
Blogger açılmış. Dün farkettim. Çok güzel olmuş açılması.Kapalı diye sadece kendi kumanda panelimi gördüğümden, biri iki tasarım yapıp çıkıyordum.  Ama birçok arkadaşımızı yazmaktan nefret ettirdiler..Çoğunun eli varmıyor yazmak için.. Ama ben  çok sevindim açılmasına..Blogculuk bir bağımlılık bence. Amannnn!! bırakıyorum artık deyip birkaç gün açmasamda hep kafamın bir köşesinde beni rahatsız eden, ilgilenilmesi gereken bir çocuk gibi , bebek gibi açıkçası..
Emekli olduktan sonra ne olursa olsun iş hayatının verdiği doluluğu hiç bir zaman bulamıyor insan. Sosyal hayat  ne yapsanda iş hayatındaki gibi olmuyor.. Öyle.. günler, pastalar, börekler, kurslar falan ... Yok bana göre değil..
Yaş 48..bu yaştan sonra ani bir kararla YGS sınavlarına girdim..30 yıllık aradan sonra bana göre iyi bir puan aldım.. Hedefimi belirledim..İstediğim bölümü belirledim. Önümüzde LYS sınavları var. Ancak burda anlamadığım bir konu var ve halen cevap alamadım.. Aranızda bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa lütfen bana küçücük bir not yazsın..İnternette girmediğim sayfa kalmadı, sormadığım forum kalmadı. Kimseden tam bir cevap alamadım.
Tercih etmek istediğim yerler Doğu ve Batı Dilleri Edebiyatları. Yani Dil puanıyla alıyor. Ben lisede Almanca gördüm ama Almancanın A sını bilmiyorum.. Yani dil sınavına girmek istemiyorum. Alan dışı tercih edeceğim.. ki bu var.. LYS de Sosyal Bilimler ve Türkçe sınav puanlarıyla alan dışı olarak dil bölümlü yerleri tercih edebilirmiyim. Lütfen bu konularla ilgili bilgisi olan arkadaş varsa bana yazsın..
Biri evet desin ne olur:))))
Eğer kazanırsam ve istediğim bölüme yerleşirsem dünyaya ikinci kez gelmiş olacağım..Tavsiye ederim. İçinizdeki kalan uhteleri neden bir kez daha denemiyorsunuz. Denemeye değer. Heleki sonuç olumlu olursa...

5 yorum:

"Sihirbazın şapkasında sıkışıp kalan tavşan" dedi ki...

Merhaba, tekrar hoşgeldiniz :))

Geçen yıl ben de ilk sınava girip, "arkeoloji" ye girmek istemiştim. Ancak devam zorunluluğu olmayan bir bölüm bulamadığımdan, ikinci sınava girmemiştim. O nedenle de bu yıl açıköğretim fakültesinin "sosyoloji" bölümüne kayıt oldum. Heyecanınızı çok iyi anlıyorum. Umarım başarırsınız. Selamlar :))

"Sihirbazın şapkasında sıkışıp kalan tavşan" dedi ki...

Selam,
Yorum yanıtlarınızı kendi blog sayfanıza yazmamanınızın bir nedeni var mı acaba? Merak ettim:)))

Selamlar

Recep Altun dedi ki...

Merhabalar,

En azından Anneler Gününüzü kutlamak için tekrar sayfanıza gelebilirdim ama, kaçırdım. Lütfen beni bağışlayın.

Anneler Gününüzü kutlar; sağlık, huzur ve mutluluğu hiç eksik olmayan daha nice Anneler Gününüe kavuşmanızı dilerim.

En Güzele'e emanet olun selam ve saygılarımla.

Recep Altun dedi ki...

Merhabalar,

İnşallah sıhhat ve afiyettesinizdir.
En Güzel'e emanet olun ve sağlıcakla kalın efendim,

saygılarımla.

Recep Altun dedi ki...

Merhabalar Kiana.

Sınavı kazandınız ve istediğiniz bölüme de yerleştiğinize göre, siz artık bu dünyaya ikinci kez geldiniz.

Sizi kutlarım, azmin elinden hiçbir şey kurtulamaz. Başarılarınızın ve azminizin devamını dilerim.

Selam ve dualarımla.

DÜNYANIN AYAK İZLERİ


Blog Listem