14 Ekim 2010 Perşembe

BÖYLE MASUM VE SAVUNMASIZ BAKMAKTAN BAŞKA NE YAPABİLDİ ??

Bakma öyle yavrum bakma...Ben de öldüm seninle..Bende tekmelendim, benimde başım ezildi..Senin gibi bende korktum. Şaşırdım. Seninle bende yaşadım o anı. Sakattın kaçamadın..Ben de kaçamıyorum şimdi..Sanki ayaklarım tutmuyor. Kimbilir neler söylemek istedin... Neler hissettin, yaşamak hakkındı...Karnın aç mıydı.. Çok mu üşümüştün..Susamışmıydın.. Belliki o kutuda sabah güneşini bekliyordun..Güneşi göremedin, sabaha çıkamadın..
Allahım nerdesin...İlahi adalet nerdesin....

9 yorum:

A Kadir Bekçi dedi ki...

Hayvanlar hayatı yaşar, aç bir hayvana yiyecek verdiğimizde mutlu olur.İnsanlar ise hayal ettiklerini yaşamak ister.İnsanları mutlu etmek çok zordur.

Unknown dedi ki...

Tanrının adaleti bir tek ölümde var!!

HÜRREM TAKI dedi ki...

böyle bir canavarın Allah korkusu olduğunu sanmıyorum.Ama ben biliyorumki bu dünyada insanoğlu ona hakettiği cezayı veremesede öbür dünyada Büyük Allahım onu en ağır cezalar ile yakacak

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Merhaba!
Günlerdir etkisindeyim:(Bu insanları analar babalar yetiştiriyor.Küçükten hayvan sevgisiyle büyütülmeli çocuklar.Hayvan sevgisiyle büyütülmeliki her canlıyı sevsinler.Yazını okudum bir daha kahroldum.
Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Merhabalar Kiana,

Savunmasız, bir canlıya yapılan bu vahşeti şiddetle kınıyoruz. Onu da Allah yarattı. İnsan da, hayvan da gördüğü zulüm karşısında aynıdır. Çünkü nitekim o da bir canlıdır ve can taşıyor. Cana kıymanın ne kadar büyük bir günah olduğu bizleri yaratan Cenab-ı Allah tarafından bildirilmiştir. Hal böyle iken, ne insana ne de başka bir yaratığa benzemiyen bu vahşet uygulayıcısının cezasını en kısa zamanda Cenab-ı Allah'ın vermek üzere, onu biz O'na havale ediyoruz.

Allah'a emanet olun ve sağlıcakla kalın.

HÜRREM TAKI dedi ki...

canım resmi sen al yayınla.ne kadar çok görülürse iyidir.beni de face de hürrem takı diye bulabilirsin.sevgiler

sufi dedi ki...

Sevgili Kiana;
Uzun zamandır yoksun, kedicik seni çekildiğin kabuğundan çıkarmayı başardı bak.
Bu insanoğlu var ya! Kabil, Adem babamızın oğlu. Öyle olmasına rağmen kardeşi Habil'i öldürebilmiş bir peygamber evladı.Genlerle geliyor demek ki bu öldürme içgüdüsü.Ama benim inancım; herşeye rağmen bu tür davranışların faturasının bu dünyada yaşarken kesileceği doğrultuda.
Hoşgeldin dost, sevgilerimle.

Sagır Kedi dedi ki...

Kiana blogumu ziyaret etmiştin bende seninkini merak ettim karşıma bu çıktı:(Ben bu olayı hiç unutmayacagım unutturmayacagım "Sagır Kedi" nickimle misyonumla bunu hatırlatmaya devam edecegim.İnsanları bilinçlendirmeye çalışmakla başlanır bu işler..Sevgiler..

sihhat dedi ki...

şirinn yaa

DÜNYANIN AYAK İZLERİ


Blog Listem