11 Haziran 2010 Cuma

YAŞAM HAKKINA SAYGI

NOT: Bu yazı birçok blogda yayınlandı. Aynen alıntı yaparak yayınlıyorum.. Duyarsız kalmayalım lütfen..


Bu pisliğin yaptıklarına artık bir çözüm bulunmalı. Çocuk diye bir şey olamaz, bu çocuk falan değil, bugün hayvanlara bu şekilde eziyet eden ayrın insanlara da yapar. Bu "çocuk" ruh hastası!
Sessiz kalma, suça ortak olma:
http://www.sessizkalmasucaortakolma.com/dilekce/dilekce_detay.asp?id=369
Linkteki fotoğraflar oldukça rahatsız edici, kedilere ve köpeklere yaptığı haltları bir marifetmiş gibi facebook sayfasında paylaşmış, fotoğrafları ordan almışlar. Önceden uyarayım.
Altta da dilekçe var, doldurup yollarsınız diye tahmin ediyorum !

5 yorum:

MAVİ TUTKU dedi ki...

Çok uzun zamandır, artık acımasız olmanın zamanı geldi, acımasız olanlara diyorum.. Ve işte yegane bir örnek..bu çocuk yaştaki pislik, bu şeytanvari varlık her zaman insana, insanlığa zararı olan biri olur..böyle bir insafsızlık, böyle bir psikopatlık nasıl birşedir Allah aşkına. Bu insanlık bu dünya nereye gidiyor, daha neler göreceğiz bu gidişle.
Hay Allah kahretsin ya, şu hayvanlara bu yapılırmı ya..

Bu çocuk sadece ruh hastası olamaz, bu daha öte birşey...

ÖZGE ŞAT dedi ki...

tek kelimeyle Allah belasını versin bu kızın,kelime bulamıyorum ya,bu da mı insan adı altında şimdi?of

HÜRREM TAKI dedi ki...

bu kızı bana verseler aynen böyle keserim yeminle kimse elimden alamaz.Allah belanı versin seninde seni yetiştiren aileninde.Bu gerizekalının bir akrabası kızımız veteriner olmak istiyo diye bir savunma yapmıştı.Ay delirdim gene ben

KİANA dedi ki...

Bu kıza bir çözüm bulacaklarmı ? ben pek emin değilim... Bir bakarsınız hayvanlar yerine insanları kesmeye başlamış.. Ama ailesi bilmiyoki önce kendilerinden başlayacak bu canavar..

mine dedi ki...

berbat hissettim, anne babası görmüyor heralde...

DÜNYANIN AYAK İZLERİ


Blog Listem