13 Haziran 2010 Pazar

GÜVERCİNLER

Güvercin resmi çekip hakkında bilgi vermemek olmaz.. Çok sevmeme rağmen bu eşsiz hayvanların nasıl yetiştirildiğini, kaç liraya satıldığını, kaç cins olduğunu bu resimleri çektikten sonra öğrendim.. 550 çeşit olduğu söyleniyor.. Fiatları da hiç tahmin bile edemeyeceğim kadar yüksek. 250 Tl den başlayıp bir araba fiatına satılanı bile varmış.. Sordum satan birine 2.500 Tl dedi bana.. İnanmak zor..



6 yorum:

GÜVEN SERİN dedi ki...

Çok özel görüntüler. Çok özel bakışlar.

Bir zamanlar ben de güvercin beslemiştim. Saatlerce izlerdim onları. Yuvu kuruşlarını, kur yapışlarını... :))

Adsız dedi ki...

Merhabalar,

Evcilleştirilmiş ev güvercinleri sizin dediğiniz gibi çok yüksek fiyatlardan alınıp satılıyor. Daha çok bunlara takla attırıyorlar. Takla güvercini diyorlar. Bir cinsinin adını da ben şöyle duymuştum: "şıpahlı güvercin"

Bu güzel paylaşımın için teşekkür ederim. Hoşçakalın.

Adsız dedi ki...

Merhabalar, ben de epeydir yoktum. Baba ocağından bugün(08.07.2010) döndüm. Ziyaret ve yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Mirac Kandiliniz mübarek olsun. inşallah hayırlara vesile olur.

mine dedi ki...

bembeyazlar ne kadar güzel ve saf duruyorlar , ellerinize sağlık

Adsız dedi ki...

Yüce Allah'ın rahmet ve mağfiretine sığındığımız, gönüllerimizi tövbe ile arındırdığımız, Berat Kandilinizi tebrik eder; bu gecede yapılan duaların birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insanlık aleminin barış ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Allh'tan niyaz ederim. Recep Altun

Adsız dedi ki...

Merhaba Kiana,
Sayfana bakıyorum yeni bir şey yok, yoksa siz de mi? başka yerlerde blog faaliyeti gösteriyorsunuz. Bloğuma http://re55.blogspot.com girmek ve yorum bırakmak problem oluyor mu olmuyor mu diye soracaktım ama, siz herhalde yine Kocaeli'ndesiniz.
Hayırlı Ramazanlar dilerim. Allah'a emanet olun ve sağlıcakla kalın efendim, saygılarımla.

DÜNYANIN AYAK İZLERİ


Blog Listem