7 Haziran 2010 Pazartesi

CİVCİKLER

Sabahın 9'unda aklıma esti. Fotoğraf çekmek için yola çıktım:)) Gidilecek nere var Ankara'da. Ver elini Ulus. Çıkrıkçılar Yokuşu. Hal.. Ve çevresi. Orda bir pasaja girdim.. Çiçekçiler, baharatçılar, süs balıkları satanlar, canlı hayvan satanlar... Kasaların içinde bu güzel civcikleri gördüm. Ne kadar güzeller. Elimle tutamadım zarar verebilirim diye. Öyle narinler ki.. Üstüste hepsi.. Vıc vıc vıc...Bir iki poz çektim. Bunlar hayatın tadları. Tüylü tadları hem de..

Bunlarda büyüyolar,yumurtluyorlar, bizde bunların sırtından geçiniyoruz..Hay Allahım sen nelere kadirsin..

8 yorum:

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Ama bunlar çok tatlılar:)

HÜRREM TAKI dedi ki...

sevgili kiana 3 kg sunu 10 tl den alıyorum.hemde biftekli felan:))bayılıyo bizimkiler.en iyisi ben sana bi koli yollim:)bu arada yeni şablon süper olmuşş kıskandım:)sevgiler

HÜRREM TAKI dedi ki...

aa canım benim sana zahmet olmasın.ben biraz araştırayım o zaman rtesim felan..bakarmısın hem zahmet olmasın olmasın diyorum hemde istemem yan cebime:))hehe ben de sana kıtır yollarım.sevgilerimle.bu arada senin kuzuyu:))öpüyorummmmmm

ramazan dedi ki...

Aha, işte benim gibi bir "her türlü yaratık sever daha" dedim kendi kendime. Çok hoşuma gitti. Sevgiler.

GÜVEN SERİN dedi ki...

Bu güzel ve şirin şeyleri harika bir iştah ile yiyoruz ya ben buna şaşıyorum...

Adsız dedi ki...

Merhabalar Kiana,

Demek, Çıkrıkçılar Yokuşunda gördün bu tatlı civcivleri. Yüce Allah'ın kudretini ve azametini her yerde görmek mümkündür. Yeter ki, bizler görmek isteyelim değil mi?

Bu tatlı şeker şeyler, hep böyle civciv kalsalardı, ne kadar güzel olurdu değil mi? İnsanlar gibi büyüdükçe hem çirkinleşiyorlar, hem de bencilleşiyorlar.

Emeğine ve yüreğine sağlıklar dilerim. Bizim için ta Ulus'a oradan Çıkrıkçılar yokuşu falan derken epey yorulmuşundur.

Ben de bazen Hacıkadın-Keçiören'den yürüyerek bir çıkarım; Ulus, Sıhhiye, Kızılay, Maltepe tekrar Ulus oradan da bir toplu taşıma aracı ile eve dönerim. Bu yürüyüş 8 saati geçer.

Bundan sonra bir fotoğraf makinesi ile yola çıkacağım, eski Ankara'yı falan işlerim ben de. Konunun biri zaten hazır "Kesik Cami" cami ile ilgili tam bilgileri toplayamadım. Tamamlayınca blog olarak yayınlayacağım.

Allah'a emanet olun ve sağlıcakla kalın.

Adsız dedi ki...

Merhabalar Kiana,

Evet malesef, İsrail ürünleri bu gördüklerinle bile sınırlı değilmiş, ben de internetten araştırdım ve bulduklarımı alt alta getirmiştim. Kullandığım diş macununa kadar, herşey İSRAİL kokuyormuş ta haberimiz yokmuş. Sizin dediğiniz gibi Türk mamullerini sergilesek belki daha az yer kaplardı.

Ziyaretinize ve yorumunuza çok teşekkür ederim.

Şablonunuz da güzel olmuş. Güle güle kullanın.

Hep merak ediyorum acaba bu GOOGLE kimin diye?

Allah'a emanet olun ve sağlıcakla kalın efendim, saygılarımla.

Marifetliyizbizscrap dedi ki...

Ah biz müstakil evimizdeyken bizimde böyle civcivlerimiz vardı. o zaman çok küçüktüm. 7 ya da 8 yaşlarındaydım. pazarda renk renk çivcivler vardı. bende bitane koyu lacivet renginde aldım. saldım evdeki sarı civcivlerin arasına. korkup kacınca sarı civcivler. bizim koyu lacivert civciv yanlız kaldı. onada çok üzüldüm sona bi kedi gelip götürdü ona da çok üzüldüm.

DÜNYANIN AYAK İZLERİ


Blog Listem