7 Nisan 2010 Çarşamba

KİBRİT KUTUSU ETKİNLİĞİ

http://benve-phonix.blogspot.com/2010/04/gelin-siz-de-bir-cocugu-mutlu-edin.html (ONUNCU KÖYÜN ADAMI) arkadaşımızın sayfasında gördüğüm bu etkinliği bende duyurmak istedim...(Arkadaşlar bu etkinlik 20Nisana kadar devam edecek daha doğrusu birşeyler yapmak isteyen arkadaşlar bu tarihe kadar ilgili yere hediyelerini ulaştırmalılar ki 23Nisan da çocuklara verilip yavrular sevindirilebilsin.)
Mutlu Olalım, devlet ve üniversite hastanelerinde yatmakta olan kanser hastası çocuklarımızın tedavileri sırasında, sadece bedenen değil aynı zamanda ruhen de sağlıklı olmaları ve morallerinin arttırılması için sürekli ve özel günlerde etkinliklerin düzenlenmesi amacıyla kurulmuş bir dernektir. Sevgili Yetenek Sizin adlı blog yazarı arkadaşımız ile Dernek Yekilisi Özlem Hanım bloglar arası bir kampanya düzenlemeye karar vermişler. Kibrit Kutusu etkinliği. Bu fikrin mimarı ise sevgili Kelebek Atölyesi sayesinde çok güzel işler çıkıyor. Yapacağınız şey çok basit lütfen onları sevindirelim. Ben kibrit kutusu yapamam diyorsanız derneğin sitesini ziyaret ederek ihtiyaç listesinden birini göndererekte destek olabilirsiniz. Bilmeyenler için kibrit kutusu nasıl süslenir? İçine neler konulabilir? onları bi sıralayalım! Yukarıda gördüğünüz klasik kibrit kutusunu alıyoruz yada benzer bi kutu buluyoruz. Üzerini çeşitli malzemelerle süslüyoruz. İçine çocukların hoşuna gidebilecek minik objeler koyuyoruz. Detaylı araştırmayı Kelebek Atölyesinin sitesinden de yapabilirsiniz. İstediğiniz kadar yapabilirsiniz, isterseniz 1 adet, isterseniz 5 adet! Tek koşul, kampanyanın daha çok alana yayılması için herkesin bu etkinliği blogunda duyurması! Lütfen bir iyilik yapın, minicikde olsa bir destek olun, onların morale ve sevgiye ihtiyacı var. Haydi yüzlerini gülümsetmeye... Kampanyaya katılıp, blogunda duyuranları bir süpriz bekliyor. Kutu hazırlayıp aşağıda ki adrese gönderecek olan ayrıca katılmayıp, duyuru yaparak katkı sağlayan herkesin dahil olacağı bir süpriz! (Göndereceğim yada destek olacağım diyenler bana yorum bıraksınlar lütfen) Kutuları en geç 23 Nisan tarihine kadar yollayabilirsiniz. Önümüzde kocaman bir süre var! 23 Nisana kadar toplanan kutular onların bayramında,onlara hediye gidecektir! Kibrit Kutusunun veya herkesin düşünüp göndereceği hediyelerin; Gönderileceği Adres: Mutlu Olalım Derneği Özlem Şengir Adres: M. Kemal C. Burak Apt. No 44 D 4 Bornova-İzmir Derneğin İhtiyaç Listesi pastel boya - resim defteri-boyama kitabı - küçük oyuncak - elişi kağıtları-kartonları - yapıştırıcılar el işi süsleme malzemeleri(boncuk,pul v.b.) ktivitelerimiz için de kostümler,(palyaçok kıyafeti,masal kahramanları gibi) ihtiyaçlarımız oluyor. sadece kabul edemediğimiz gıda:) onlar da zaten uzakta olduklarından pek gönderilmez sanırım. Bir çocuğa hediye edebileceğiniz herşey....

5 yorum:

YETENEK-SİZİN dedi ki...

Duyurunuz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.
Sevgilerimle

Benhurum dedi ki...

Sevgili KİANA
Duyarlılığınız ve güzel paylaşımızla verdiğiniz destekten ötürü çok teşekkür ederim.
Sizler gibi duyarlı insanlarımız eksik olmasın ülkemizden.
Sevgiler ve saygılar...

MAVİ TUTKU dedi ki...

Çok teşekkür ederim, çok iyisiniz..sağolun.

mutluolalim dedi ki...

Çocuklarımızı mutlu etme çabamızda yanımızda olduğunuz için çok teşekkür ederiz,

çocuklarımız sizlerin çabalarıyla çok mutlu olacaklar...

belirtmek isterim, 23 Nisandan sonra da gelecek hediyeler yine yerlerini bulacak, her hafta birgün Ege Üniversitesi bir gün de Behçet Uz Çocuk Hastanesindeki çocuklarımızı ziyaret edip, oyunlar oynatıp;hediyeler veriyoruz: )

Tekrar teşekkürler,sevgilerimizle

Mutlu Olalım Derneği
www.mutluolalim.com

Adsız dedi ki...

Merhaba Kiana Kardeşim,

Şablon aslında çok güzel, geniş, rahat, arka zemin rengine bir el atabilsem, o da malesef mümkün değil çünkü o hazır bir gif resmi.
Yoksa bu şablon sonradan düzenlediğimde hoşuma gitmişti. Bir müddet kalsın, ama şundan emin olabilirsiniz, sizin kadar ben de istediğim için kalacak. Nasıl olsa ondan da usanırız, o zaman bir başka şablon daha buluruz.

Ziyaret ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Eşinize de selam ve hürmetlerimi iletin.

Allah'a emanet olun, sağlıcakla kalın. Allah hastalarınıza acil şifalar versin.

DÜNYANIN AYAK İZLERİ


Blog Listem