30 Nisan 2010 Cuma

HAYATIM KARALAMA DEFTERİ


BEN DE KURŞUN KALEM'İM

Yıllardır bu deftere neler çizmedim, neler karalamadım ki....Ne hatalar , ne günahlar..Acılar da var içinde, mutluluklar da.. Ya kayıplar.. Onlar eksik olmadılar hiç..

Yapılan hataların, günahların telafisi var belki. Sileriz karalama defterinden..(unutmayı istemektir bu) Sileriz de herşey eskisi gibi olur mu. İzi kalır. Hanginiz silmek istediği ve sildiğini sandığını unutabildi ki.. Temiz bir sayfaya çizik atılmış bir kere..

BEN BİR KURŞUN KALEMİM..

Bu defterde çooook çizgilerim var. Eğri büğrü, kargacık, burgacık...Bir o kadar da dümdüz, altın sırma sırma işlediğim, süslediğim kenar süsü gibi rengarenk çizgilerim..Bir çoğu pırıl pırıl aynen yerli yerinde...
Ya yok etmek istediklerim.. Öylece duruyorlar , bakıyorlar bana silik silik sırası geldiği sayfalarda..

Çalakalem defter bitmek üzere...

Korkularımla, cesaretimle, hoşgörümle ve hoşgörüsüzlüğümle, umutlarım ve umutsuzluklarımla, acı ve tatlı anlarımla, hatalarımla,günahlarımla, sevgimle ve vicdanımla, O karalama defterinde BEN varım..

TAKİİ.. KALEMİM TÜKENİNCEYE KADAR..!

4 yorum:

Newbahar dedi ki...

Defter sabır taşına dönüyor sanırım zamanla...
Yoksa bunca ağır yükü sırtlar mıydı omzuna.
Çoktan çatlardı, insanoğlu olsaydı.

Siz kurşun kalemsiniz...
Karalayın karalayabildiğiniz kadar, SİZ çizginizden sapmadan.

Sevgiler

Adsız dedi ki...

Merhaba Kiana,

Hayatınız bir karalama defteri ve siz de bir kalemsiniz iyisiyle kötüsüyle tükeninceye kadar karalayamaya devam edeceksiniz bu defteri.

İnşallah hep iyi ve güzel şeyler yazarsınız karalama defterinize;

TA Kİ, TÜKENİNCEYE KADAR!..

Allah'a emanet olun ve sağlıcakla kalın.

GÜVEN SERİN dedi ki...

Sevmişem ben o kara kalemi tutan elleri. Düşünceleri kara kaleme aktarıp da, beyaz kağıda dökme cesaretini, içtenliğined de sevmişem.

sufi dedi ki...

Olsun be Kianam, kurşun kalem biterse parmaklarımızla yazarız, yeter ki yazmak isteyelim klavyeye basar yazarız. Toprağa, ateşe, suya yazarız yazarız işte değil mi?

DÜNYANIN AYAK İZLERİ


Blog Listem