2 Mart 2011 Çarşamba

BLOGSPOT

Bir arkadaşım en son yazıma yorum yollamış. Onayladım..Onun bloguna girmek istediğimde "BU SİTEYE ERİŞİM MAHKEME KARARIYLA ENGELLENMİŞTİR" yazıyor..Yani ben hiçbir bloga giremiyorum..Beni görüntüleyebilen arkadaşlar kusuruma bakmasın. Onlara geri dönüş yapamıyorum. Ben kendi blogumu bile göremiyorum ki.....Umarım yakında bu engel kalkar..

5 yorum:

Recep Altun dedi ki...

Merhabalar Kiana,

Ben yeğlenen DNS için: 4.2.2.5 ve Diğer DNS için: 4.2.2.6 anahtarlarını yazarak bloglama işine devam ediyorum. Bazı arkadaşlar bunu bilmediği için, bilienlerin de yasalardan çekindikleri için anahtarları değiştirerek bloglamaya devam etmek istemeyen bloggerler de var.

Zaten şu anda bir sıkıntı var, kimse kimsenin kusuruna bakmamalı diye düşünüyorum.

En Güzel'e emanet olun ve sağlıcakla kalın.

bekdikli dedi ki...

8 mart kadınlar gününüz kutlu olsun..
sevgiler....

Recep Altun dedi ki...

Merhabalar,
Epeyden beri bloğuma DNS ile bile olsa giremedim. Bugün tekrar değişik bir 8888-8844 DNS anahtarları ile denedim ve girebildim. Hazır girmişken ziyaret edebildiğim kadar arkadaşlarımı da ziyaret etmek istedim.

Bu iş daha uzun süreceğe benziyor. Ben de tüm bloglarımı sildim. Şu anda bloglarımın hepsi silinmiş olarak görünürler.

En kısa zamanda tekrar bloglamak üzere görüşmek dileğim ile en Güzel'e emanet olun ve sağlıcakla kalın.

Recep Altun dedi ki...

Merhabalar Arkadaşlarım,

Mahkeme engelinin hala devam ettiğini, bloglarımıza girmek için karşılaştığımız uyarı cümlesinden anlıyoruz. Bu zamana kadar yaptıklarımız bir ses getirmedi. Kimi bloggerlerin blog platformu bu mahkeme engelinin kapsama alanına girmediği için, kimi bloggerler de DNS anahtarlarını değiştirerek bloglarına girebiliyorlar. Ama herşeye rağmen bu mahkeme kararı Türkiye’nin bloggerlerini öldürdü.

Konunun detaylarını fazla bilmemekle birlikte Google, bu mahkeme kararında yapılması istenilen fiili yerine getirmedi ki, yasak hala devam ediyor. Bizler de yasa dışı yollarla bu yasağı delmeye çalışıyoruz.

Selam, sevgi ve muhabbetlerimle.

Recep Altun dedi ki...

Merhabalar,
Blog Listem adlı etiketin altında hiçbir faaliyet görünmüyor.
Selamlar.

DÜNYANIN AYAK İZLERİ


Blog Listem