6 Temmuz 2011 Çarşamba

Bize Ne !!!!

Günlerdir; yatıyoruz kalkıyoruz aynı haber...Gelişmeleriyle, yaşananların değişik versiyonlarıyla anlatımını duyuyoruz. Duymak zorunda kalıyoruz. “duyma kardeşim” diyenleri duyuyorum sanki. Bütün gün iş güç, oturuyorsun bugün ne olmuş bi ana haber dinleyim diye..(Gün boyunca tv’den ve İnternetten okuduğum haberler beni tutmaz, illaki akşam sekiz haberi olacak.) Abi memleket meselelerini geçmiş Ali ile Elif aşkı, yada Elifle Alinin aşkı. Pat karşında düğünden kareler. Genç kalemlerden Elif kızın yazdığı sözüm ona zehir zemberek sözler.. Orda balayı, burda eğlence..Ya bizene kardeşim. Kim ne halt ediyorsa etsin. Kürdanla dişini karıştırır gibi ne diye insanların hayatlarının köküne iniyorsunuz. Değilmi?


Bize ne? Ali Taran bilmem kaç yıllık eşini hasta hasta düz ortada bırakmasından….Üstünden iki hafta geçmeden kızı yaşında biriyle evlenmesinden….ona hediye cip almasından….

Bize ne? Ayşe Özyılmazel , babasına ve evlendiği kadına son derece öfkeliyken, aynı hataya kendi düşmesinden….

Bize ne? Oya Germenin yaşadıklarından sonra , kızına bu evlilik için onay vermesinden…

Bize ne ?

Ali Tarandı, süslendiyse, Ayşe de beğendiyse istediyse bize ne…..

Buradan çıkardığımız sonuç; Fok balıkları çok yanlızdırlar değil elbette...

Hastalıkta ve Sağlıkta yemini sadece biz kadınlara ait.. Hastalıkta ta da sonuna kadar varız, sağlıkta da..

Erkek gelince ellisine kaçınılmaz bir şey yaşıyor ve bunu eşine de yaşatıyor...Hani azgın teke sendromu diyorlar…Gözleri ,gönlü felfecri okumaya başladımı sorma gitsin demiyecem, hadi sor gitsin…...30 yıllık hasta eşini de görmez, yılları da bir kalemde siler.....gider , bide yeni bıçkın bir delikanlıymış gibi kızı yaşında biriyle evlenir...

Mutlu SON mu olur, yoksa NOS mu.....siz karar verin....

DÜNYANIN AYAK İZLERİ


Blog Listem